Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποίηση Phil Thompson προς Red Fans για τη μεταγραφή Bellingham!

Προειδοποίηση Phil Thompson προς Red Fans για τη μεταγραφή Bellingham!

Ο θρύλος της Liverpool Phil Thompson προειδοποίησε τους οπαδούς των «Red’s» να μην ενθουσιαστούν με την προοπτική της υπογραφής του Jude Bellingham.

Ο Thompson εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι οπαδοί της Liverpool μπορεί να νιώσουν μια μεγάλη απογοήτευση αν η μεταγραφή δεν πραγματοποιηθεί.

Σημείωσε ότι πολλοί οπαδοί φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Bellingham έχει σχεδόν υπογράψει, με βάση τις φιλίες του με παίκτες της Liverpool, όπως του Trent Alexander-Arnold και του Jordan Henderson.

Ο Jude αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Liverpool από τότε που μετακόμισε στην Borussia Dortmund από την Birmingham City το 2020. Ο 19χρονος είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αν συνεχίσει στα ίδια επίπεδα σταθερότητας, σίγουρα δεν τον πιάνει κανείς.

Ακολουθούν τα όσα δήλωσε ο Thompson στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό Sirius XM μέσω της ECHO σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του Bellingham από τη Γερμανία στο Merseyside:

«Όλοι οι οπαδοί της Liverpool , όλοι πιστεύουν ότι ο Jude Bellingham θα υπογράψει. Προσπάθησα να το πω σε πολλούς ανθρώπους. Κάνω ερωτήσεις και περνω απαντήσεις στο Anfield, ρωτάς 50 άτομα στο δωμάτιο, ποιος πιστεύει ότι ο Jude Bellingham θα έρθει στη Liverpool; 48 θα σηκώσουν το χέρι τους – πρέπει να το βγάλετε από το μυαλό σας». «Αν δεν [έρθει], θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση για όλους τους οπαδούς της Liverpool.

Η προειδοποίηση του Thompson είναι μια επίκαιρη υπενθύμιση ότι τίποτα δεν είναι εγγυημένο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ότι οι οπαδοί θα πρέπει να παραμείνουν προσεκτικοί όσον αφορά τη δημιουργία προσδοκιών πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεταγραφής.

Ενώ ο Bellingham μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός παίκτης, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το αν θα καταλήξει ή όχι στη Liverpool. Ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους μπορεί να μπει στο προσκήνιο και ο Jude θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να μετακομίσει σε μια ομάδα όπως η Real Madrid, αν τον καλέσει.

Παρά την αβεβαιότητα που περιβάλλει την πιθανή μεταγραφή του Bellingham, οι οπαδοί της Liverpool μπορούν να παρηγορηθούν από το γεγονός ότι ο σύλλογος θα παραμείνει επικεντρωμένος στην ενίσχυση της ομάδας του ενόψει της επόμενης σεζόν με έναν προπονητή όπως ο Jurgen Klopp στο τιμόνι. Η Liverpool αναμφίβολα θα επιδιώξει να προσθέσει μερικούς παίκτες κορυφαίας ποιότητας στην ομάδα της το καλοκαίρι, εν μέσω των εκκλήσεων για πλήρη ανανέωση της ομάδας, καθώς προσπαθεί να χτίσει πάνω στις πρόσφατες επιτυχίες της και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να προσπαθήσει να αποφύγει τα στραβοπατήματα όπως αυτά που είδαμε φέτος.

Το αν ο Bellingham θα είναι ή όχι μεταξύ των παικτών που θα ενταχθούν στη Liverpool μένει να φανεί. Ωστόσο, η προειδοποίηση του Thompson χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι οι οπαδοί θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να αποφεύγουν να δημιουργούν προσδοκίες πρόωρα. Τελικά, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο Bellingham θα φορέσει τελικά την περίφημη κόκκινη φανέλα της Liverpool ή αν θα καταλήξει κάπου αλλού στην Ευρώπη.

Συνεχίζεται το σίριαλ με Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com